helsingin_asuntokauppiaat_2016_screenshot

LOKAKUU 2014
Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja haluan tarjota asiakkaalleni vain parasta. Työni tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Siksi huolehdin, että elämäsi tärkeimmät kaupat hoituvat juuri sinulle räätälöidyllä myynti- ja markkinointisuunnitelmalla. Tärkeintä minulle on, että asuntokaupat hoituvat asiakkaalleni sujuvasti ja ilman huolta – olen aina tavoitettavissasi.

Anna Tapojärvi on ollut kiinteistönvälitysalalla vasta joitakin vuosia, mutta se ei ole estänyt hänen kehittymistään alan parhaimmiston joukkoon. Energisyys ja positiivisuus ovat auttaneet päämäärässä.

Kun on alalla tekijänä vielä melko uusi, oman brändin luominen on tavallistakin tärkeämpää. Laadukkaat, yksinkertaiset ja toimivat verkkosivut ovat tällöin toiminnan kulmakiviä. 2click toteutti Annalle kokonaisuuden: domain- ja hostingpalvelut, responsiivisen sivuston valmistuksen ja Kivi-integraation. Logokin tehtiin. Itse verkkosivuja Annan tarvitsee päivittää vain harvoin, sillä myytävät kohteet haetaan useita kertoja päivässä kiinteistönvälittäjien yhteisessä käytössä olevasta Kivi-palvelusta. Annalla on välitettävänä myös lukuisia uudiskohteita ja integraation yhteydessä tehtiin eriytys: uudiskohteet ja muut myytävät näkyvät omalla alasivullaan.

Anna Tapojärven sivusto on hyvä esimerkki siitä, että sivuston valmistus on kokonaisuus, joka vaatii huolellisuutta ja tarkkaa suunnitelmaa. Valokuvaajalle annettiin erikseen ohjeet siitä, millaisia kuvien tulisi olla ja copywriter suunnitteli tekstit. Koodaajien taitoa taas vaadittiin kohteitten dynaamisessa tuomisessa sivustolle. Sivusto rakennettiin responsiiviselle WordPress-pohjalle, joka mahdollistaa selkeän jatkotyöskentelyn.

Vuonna 2016 Anna perusti uuden yrityksen nimeltä Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy. 2click toteutti uudistuksen.

Tutustu sivustoon tästä »