ref_annatoppinen

Kiinteistönvälitysalan huippuammattilainen Anna Toppinen on tehnyt intensiivisesti asuntokauppaa jo vuodesta 1993 saakka. Suurin ja komeinkaan asunto ei jää tältä tehopakkaukselta välittämättä. Anna suhtautuu työhönsä intohimolla ja tekee lähes ympäripyöreitä työpäiviä. Tämän tuloksena Anna Toppisen nimi on miltei oma brändinsä, joka on jättänyt jälkeensä useita tyytyväisiä asiakkaita.  Paitsi kiinteistönvälityskentällä, Anna on aktivoitunut myös verkossa. Annalla on yli 1000 Facebook-tykkääjää ja aktiivinen blogi, johon hän kirjoittaa artikkeleita vahvan työkokemuksen tuomalla näkemyksellä.

Annan sivut ovat alun perin mainostoimiston ja tietysti Annan itsensä käsialaa, mutta vuonna 2014 2click otti sivuston kehitystyön. Varsinkin myytävien kohteitten presentaatiota haluttiin huomattavasti parantaa. Selkeät ja näyttävät kuvat tuovat upeat kohteet entistäkin hienommin esille. Annankin sivuille tiedot tuodaan Kivi-palvelusta dynaamisesti siten, ettei hänen liiemmälti tarvitse itse päivitystyötä tehdä. Annan sivut on tehty WordPress-julkaisualustaan, jonka vuoksi hän pystyy itse ylläpitämään blogia helposti. 2click on myös tuottanut Annalle hänen käsikirjoitustensa mukaan näyttävää bannerimateriaalia, jonka CTR- eli klikkiprosentit ovat alansa huippua.

2click suhtautuu tuotantotyöhön intohimolla. Annan kaltaiset alansa huippuammattilaiset vaativat yhteistyökumppanin, joka tekee työt mukisematta ja nopeimmassa mahdollisessa ajassa ilman jatkuvaa huolta ja muistuttamista. Toisinaan ollaan edetty sellaisella energialla, että on ollut haasteita pysyä matkassa mukana, mutta aina ollaan hyvään päädytty.