ref_anakonda

Musiikki. Urheilu. Viihde. Lifestyle. Isälle. Pojalle. Äidille. Tyttärelle. Anakonda.fi – Käy siellä!

Toimittaja Pasi Kostiaisen ja hänen ystävänsä Jarmo Kumpulaisen projekti sai alkunsa vuonna 2013. Keskusteltiin yhdessä siitä, mitä vaatisi oman viihdeportaalin perustaminen. Lopputuloksena oli intensiivisellä rakennustyöllä tehty kustannustehokas portaali, jonka sisällön tuottaa asiakas itse.

Asiakas konseptoi nimen ja idean, jonka jälkeen 2click tuotti portaalin tekniikan avaimet-käteen-periaatteella domainin hakua myöten. 2clickin vastuussa on myös verkon konsultointi, hosting ja sen varmistaminen, että palvelu pyörii teknisisesti moitteetta. Moitteettoman ja nopean toiminnan takaa palvelin, joka kestää suurempiakin kävijäkuormia. Valmistuttuaan portaali pyörii kohtuullisen pienillä kuluilla. Vuoden 2014 aikana tehtiin pieniä graafisia uudistuksia. Osioita tuli lisää ja moni mielenkiintoinen bloggaaja aloitti portaalin kirjoittajana.

2click auttaa kokonaisvaltaisesti verkon tuotanto- ja konseptointiasioissa, kun uusi idea halutaan saada konkretisoitua myös Internetin ihmeellisessä maailmassa.

Anakonda.fi. Käy siellä »